130 Mallit

130 Mallit

Total Page Visits: 7351 - Today Page Visits: 10

admin

11 thoughts on “130 Mallit

  1. Kiva juttu jos tulisit mukaan. Tämä on vähän vahnhempien herrasmiesten auto kerho. Malli taitaa olla sellainen ettei nuoria kiinnosta. Kun liityt kerhoon olisi kiva jos saisin sinun autoista muutamia kuvia ja mahdollisia historia tietoja. Autosta tehdään ID kortti josta selviää olennaisimmat tiedot autosta ja omistajasta. Laitetaan sitten tuonne karholaisten autoja osioon mikäli se sinulle sopii.
   Seuraava kokokoontuminen on Helatorstaina Järvenpäässä. olet tervetullut sinne vaikka et sillä hetkellä kerhoon kuuluisikaan. Ota yhteyttä jos asia kiinnostaa.
   0400 488927
   Juha Kinnunen

 1. Moro. Kyselen kummempia. Mun isä kunnosti fiat 130 v6 koneella ja jos en väärin muista niin kone oli ferrarin tekemä. Ja myi sen 86 -88 en muista tarkkaa vuotta. Sen kuulemma osti 130 kerhon silloinen puheenjohtaja. Myyjä oli raimo valtonen. Haluaisin tietää onko auto vielä olemassa jossain teidän tiedoissa?

 2. Hey there! I’ve been reading your website for a long time now and finally got the courage
  to go ahead and give you a shout out from Kingwood Texas!
  Just wanted to tell you keep up the great job!

 3. Takeshi Kovach’ın hikayesini bir de bu şekilde izleyin. 25.yüzyılda geçen hikaye de Takeshi Kovacs, Latimar gezegeninde hem ciddi bir KTHK üyesiyle birlikte bir yakuza patronunun ölümünü araştırmak hem de bir dövmeciyi korumak zorundadır. Jarrod Levels

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *